CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, February 25, 2009

Dead Fred Pen Holder

KILL YOUR FRUSTATION!!!! Lain kali kalo x dapat settle kan sesuatu masalah, jgn dibaling pen tue... Skrg ada cara nk lepaskan geram..Just cucuk kat pen holder yg berbentuk org yang baring mcm kene tikam...Buat la bnyk kali pun..xde halnya sbb itu mmg tempat pen tue...Confirm pen tak rosak, hati puas....




Gardening In A Keyboard

Kadang-kadang hobi org ni lain mcm sikit..Mcm x logik, tp mungkin blh dicuba...Ada pulak bercucuk tanam kat keyboard..Tak logik kan? Tp nk test blh je...Mana tau blh jadi kaya pulak dgn cara tuh sbb x payah nk beli tanah utk berkebun dan xdelah kene panas matahari...Picture bwh ni mungkin tuan punya PC tu suka udara segar yg original sambil surf internet kot...Kalo tak pun die suka benda yang berkembang ada kat depan mata...Kalo setakat taugeh yg kecik tu blh la...Takkan ko nk tanam jagung lak...Tapi kan nk try tanam kat keyboard ni bagus juga sebab dah already batas-batas die..senang nk susun korang punya tanaman...Tak payah nk buat batas2 sendiri...So, do u want to try??










Longest Blog??

Ermmm.. percaya tak blog nih boleh jadi blog yg paling panjang di Internet.. Maleh nk tipu, tp try dulu...Nasib la kalo sape yg x dpt rasakan kepanjangan page nih...Tp mcm mn nk tunjukkn ye...

(Press F11 (wajib), and start your journey)





Removable Suntan Tattoo



Seorang warga China ada idea pulak nak buat tatoo yang blh tanggal..Ditebuknya baju dan buat corak then berjemur tengah panas berjam-jam utk dapatkan corak mengikut yg telah di design tuh..Memang la jadi...Ermmm...macam2 lah..Tp ingat jgn dibuat pulak...Just nak tau pemikiran org tu diluar jangkaan kita..

Movie Mistakes









Maths Will Make You Mad












Tuesday, February 24, 2009

Desktop Wars

video

Friday, February 20, 2009

Screaming from Yahoo

Rasenya dah ramai tau tentang jeritan dari yahoo nie...tp apa salahnya letakkn kat blog nih...saje2 nak banyakkan entry....hehehehe...("idea-idea, mana kamu....")... Back to the topic buat sape2 yg belum tau tuh yahoo ni blh menjerit...test lah...kalo kita pegi website yahoo tuh, tgk kat die punye banner tuh...nmpk??kan ade tanda seruan kat hujung tu kan?? cuba klik, kejap lagi menjerit la die...nasib baik xde kuar gambar tuan punya yahoo nie skali...


Tuesday, February 17, 2009

Hmmmm....Yummy....











Tuesday, February 10, 2009

I Love You Cicak

video

p/s:- thanks for liza n ira....

Related Posts with Thumbnails